عبدالحسین روح الامینی در واکنش به خبر نامه تشکر نمایندگان مجلس نهم از رئیس جمهور بدلیل ابقاء مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی گفت: ای کاش این نامه به همراه اسامی امضا کنندگان آن برای اطلاع بیشتر افکار عمومی منتشر شود.
وی همچنین با اشاره به سخنان سخنگوی قوه قضاییه در مورد پرونده کیفری مرتضوی مبنی براینکه "دفاعیهاش تقدیم شده و به زودی پرونده به دادگاه میرود"، گفت: ما همچنان برای برگزاری دادگاه وی و سایر قضات تعلیق شده مرتبط با پرونده کهریزک روز شماری میکنیم.
پدر محسن روح الامینی از قربانیان حادثه کهریزک همچنین در پایان تذکری از آیت الله جوادی را در خصوص این پرونده یادآور شد و خاطرنشان کرد: در دیداری که خانواده ما در تابستان سال 88 خدمت آیت الله جوادی آملی رسید؛ ایشان در بخشی از سخنان خود گفتند" اگر کسی بگوید به من چه، به تو چه، آن بالا هم کسی هست که بگوید هم به من، هم به تو چه."
کوچکزاده: با افتخار اعلام میکنم که نامه ستایش از مرتضوی را امضا کردم
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از امضای نامه 164 نماینده برای حمایت از مرتضوی در صحن علنی مجلس حمایت کرد.
مهدی کوچک زاده نماینده مردم تهران در جلسه چهارشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکری آیین نامهای گفت: بر اساس قانون اساسی هتک حرمت و حیثیت کسی که به حکم قانون بازداشت و زندانی شده است به هر صورت که باشد ممنوع و موجب مجازات است.
وی افزود: بنده با افتخار اعلام میکنم که زیر نامهای را که تلاشهای قاضی مرتضوی را ستایش کرده بود امضا کردم و جزو 164 امضا کننده بودم.
نماینده مردم تهران ادامه داد: آیا کسی این جا هست که حق کسی را که نه بازداشت شده نه زندانی و نه تبعید زیر پا بگذارد؟
کوچک زاده اظهار داشت: یک روز به بهانه اینکه قول شرف داده و به آن عمل نکرده در مجلس به او بیشرف میگویید و روز دیگر میگویید قاضی برکنار شده است.
وی خطاب به هیات رئیسه مجلس افزود: میدانید چرا فضا اینقدر علیه قاضی مرتضوی است و ما که این جاییم باید فحش بخوریم؟ ما 164 نفر هستیم حالا شاید 4 نفر عنوان نامه را ندیدند و یا از امضای آن پشیمان شدهاند اما آیا این دموکراسی شماست آقای لاریجانی؟
کوچک زاده تاکید کرد: ما 164 نفر با افتخار این نامه را امضا کردیم از کسی که رسانههای دوم خردادی فاسد که میخواستند این مملکت را به فنا ببرند طبق قانون مجازات کرد، ما دفاع میکنیم از کسی که تا این لحظه قوه قضائیه یک حکم بر برائت او داده است.
وی اضافه کرد: آقایی که فرزندش در این قضایا صدمه دیده، درخواست تجدید نظر کرده، قوه قضائیه فصل الخطاب است و هر چند هم ممکن است خطا کند و یک نمونه خطایش هم همین است.
نماینده تهران خطاب به ریاست قوه قضائیه گفت: آقای قوه قضائیه چند بار برخلاف قانون اساسی هتک حرمت افراد بشود و مجازات نکنید.
کوچک زاده ادامه داد: من منتظر هستم ببینم به این قانون باور دارید یا خیر؟ آیا به قاضی این مملکت بی شرف گفتن به اتهام که اینکه قول شرف داد و عمل نکرد هتک حرمت است یا نیست؟
کوچک زاده گفت: چرا دایم دم از قانون میزنید و با بی قانونی به مردم توهین می کنید؟
وی خطاب به نادران خاطرنشان کرد: آقای نادران میدانید چرا ارز 2500 تومان شده است یک دلیلش این است که دوست دارید با قاضی مرتضوی و مشایی و ... دعوا کنید، شما 4 تا حرف اقتصادی بزن.
در این لحظه محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس که قصد داشت سخنان کوچک زاده را قطع کند گفت: صحبتهای شما باعث ایجاد ماده 77 برای دیگران میشود حق ندارید به دیگران توهین کنید از خودتان دفاع کنید.
کوچک زاده خطاب به باهنر گفت: سخنان من به مذاق شما خوش نمیآید، عرض من این است که قانون اگر حاکم باشد هیچکدام از این اختلافات پیش نمیآید.
وی افزود: البته می دانم این حرفها برای من هزینه دارد اما در دل من درد وجود دارد.
مهر نوشت: سعید مرتضوی دادستان سابق تهران که در پرونده حادثه کهریزک متهم بود، بیش از این در زمینههای "معاونت در قتل"، "نقض حقوق شهروندی" و "هتک حیثیت ناجا" تفهیم اتهام شده است و پرونده کهریزک هنوز مفتوح است.
این در حالی است رئیس جمهور اخیرا مرتضوی را به ریاست سازمان تامین اجتماعی منصوب کرده است که این اقدام واکنش برخی از نمایندگان مجلس هشتم را در پی داشت.
مرداد ماه سال جاری بدلیل پیگیری برخی از نمایندگان دیوان عدالت اداری رای به برکناری سعید مرتضوی از پست ریاست تامین اجتماعی و ابلاغ این رای برای اجرا به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داد.
پس از اعلام رای دیوان عدالت، دولت اساسنامه صندوق تامین اجتماعی را تغییر داد و این صندوق را تبدیل به سازمان کرد. در روزهای اخیر انتشار خبر نامهای با امضای 164 نماینده مجلس شورای اسلامی در تقدیر از رئیس جمهور برای اصلاح اساسنامه صندوق تامین اجتماعی و تبدیل آن به سازمان که ابقای مرتضوی به ریاست این سازمان را در پی داشت، جنجال آفرین شده است.